De top 10 beste wasmachine van 2024

Ursula | 28 Maart 2023

Wat is de beste wasmachine van 2024?

28 mrt. 2023

Wat is nou de beste wasmachine die je op dit moment kunt kopen? Het antwoord op deze vraag vinden, is geen gemakkelijke klus. Je hebt met tal van externe factoren te maken, maar ook met bijvoorbeeld je eigen voorkeuren en budget. Toch is het mogelijk om de 10 beste wasmachine aan te wijzen. Dat is precies wat wij in dit artikel voor je gaan doen. In dit artikel vind je een overzicht van de 10 beste wasmachine van dit moment.

Met deze 10 best geteste wasmachine haal je een prima product in huis. Je kunt op de kwaliteit vertrouwen, mede doordat deze 10 wasmachine goed beoordeeld worden door huidige kopers.

Inhoudsopgave

De top 10 wasmachine

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe wasmachine? Dan is het zaak om voor jezelf de juiste keuze te maken. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Om dit toch zo makkelijk mogelijk te maken, is het aan te raden om onderstaande reviews even door te nemen. In deze 10 reviews laten wij je namelijk kennis met de 10 beste wasmachine van dit moment.

Bijgewerkt op: 4 aug. 2023

1. CHiQ Wasmachine 8kg 1400 tpm Klein formaat, grote trommel 54L Inverter Motor One Touch Quick wash

De CHiQ Wasmachine 8kg 1400 tpm Klein formaat, grote trommel 54L Inverter Motor One Touch Quick wash is een ultradunne, kleinere wasmachine met een grotere trommel voor meer wasgoed. Met een breedte van slechts 52 cm bespaart deze wasmachine ruimte in uw huis. Bediening met één druk op de knop betekent dat wassen gemakkelijk wordt gestart met slechts één aanraking. Met 15 verschillende wasprogramma's, waaronder Gemengd, Katoen, Baby, Snel 15 minuten wassen en Trommelreiniging, kunt u alle soorten stoffen en wasgoed verwerken. De BLDC Inverter Motor is energiezuinig en stil, waardoor het centrifugeren op hoge snelheid gemakkelijk wordt gemaakt om water vrij te geven en kleding efficiënter te drogen. Door de 24-uurs timer te beëindigen, wordt het energie- en waterverbruik beperkt, waardoor water en energie worden bespaard. Er wordt veel aandacht besteed aan mensgericht design, zoals een elektromagnetisch deurslot, kledingvulling halverwege de cyclus, kinderslot, wasmiddellade voor diffuus wasmiddel en antimicrobiële deurafdichting. Gebruiksgemak en veiligheid staan voorop. Met een garantie van 2 jaar voor de hele machine en 10 jaar voor de motor kunt u zich geen zorgen meer maken over de waservaring. De CHiQ Wasmachine 8kg 1400 tpm Klein formaat, grote trommel 54L Inverter Motor One Touch Quick wash is een perfecte oplossing voor een comfortabele en energiezuinige waservaring. Met 15 verschillende wasprogramma's, waaronder een delicaat programma, een super-snel programma van 15 minuten, een speciaal programma voor babykleding en een programma voor trommelreiniging, is de CHiQ Wasmachine 8kg 1400 tpm Klein formaat, grote trommel 54L Inverter Motor One Touch Quick wash perfect voor elke soort wasgoed. Deze wasmachine is uitgerust met een slimme timerfunctie, waardoor het energie- en waterverbruik wordt beperkt en er een optimale wasresultaat wordt behaald. De BLDC Inverter Motor is energiezuinig en stil, waardoor het centrifugeren op hoge snelheid gemakkelijk wordt gemaakt. Met zijn kleine.

2. Easymaxxx Mini Wasmachine Recht

Deze Easymaxx mini wasmachine is een uitkomst als je weinig ruimte hebt maar toch je kleding wilt wassen. De wasmachine is klein en licht, en gemakkelijk mee te nemen – ideaal voor op reis of de camping. Met deze mini wasmachine kun je wassen en centrifugeren in een maximale tijd van 15 minuten. De bediening is eenvoudig en je hebt geen ervaring nodig om deze wasmachine te gebruiken. Er is een automatische stop zodat je zeker weet dat je kleding de juiste tijd in de wasmachine heeft gezeten. Je bent verzekerd van een schone was met minimale moeite. Daarnaast is deze mini wasmachine energiezuinig en duurzaam. Je hebt geen extra energie nodig voor het wassen – dus je bespaart op de energierekening. De wasmachine is uitgerust met een stille motor, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lawaai. Door de handige afmetingen is de wasmachine makkelijk op te bergen in iedere kamer. De wasmachine is ideaal voor kleine huishoudens die weinig ruimte hebben. Kortom, met de Easymaxx mini wasmachine kun je schone was krijgen in een tijdsbestek van maximaal 15 minuten.

3. AEG L6VAPOR 6000 serie ProSense® Wasmachine Nederlands

Met de AEG L6VAPOR wasmachine krijg je een wasmachine waarmee je maximaal 9 kg wasgoed kan wassen. Je kleding wordt goed verzorgd door de ProTex trommel, die voorzichtig omgaat met je kleding. De ProSense technologie zorgt voor de juiste instellingen voor een goed resultaat en minder slijtage. Je kan ook kiezen voor de startuitstel, waarmee je je programma later kan starten. Daarnaast heeft de wasmachine ook een Anti-Allergy Vapour programma. Dit programma zorgt voor extra hygiëne en verwijdert allergische stoffen uit je kleding. Er is echter geen speciaal reinigingsprogramma beschikbaar. Met de AEG L6VAPOR wasmachine kan je dus gerust je kleding wassen en rekenen op een goed resultaat. De ProSense beladingssensoren passen de instellingen aan op basis van de was en de startuitstel zorgt voor extra gemak bij het wassen.

Bekijk nog meer goede wasmachine

Zo, je weet nu precies wat de 3 beste wasmachine zijn. Naar welke van deze 3 varianten gaat jouw voorkeur uit? Of heb je nog niet de gewenste/perfecte wasmachine gevonden? Indien dat tweede het geval is, raden wij je aan om ook 7 onderstaande reviews even goed door te nemen. In deze 7 reviews maak je kennis met nog eens 7 goede wasmachine.

4. Beko WTV7742A1 Wasmachine Antraciet

Daarnaast heeft deze Beko WTV7742A1 ook nog een aantal andere innovatieve functies. Zo heeft de wasmachine de SteamCure™-technologie. Dit betekent dat je vlekken niet meer hoeft voor te behandelen voor je de wasmachine in doet. De wasmachine doet dit automatisch voor je. Deze technologie zorgt ervoor dat je wasmachine schoner en frisser blijft. De wasmachine heeft ook een Smart-home functie, HomeWhiz. Hiermee kan je het wasproces vanuit je telefoon beheren. Je kan het wasprogramma wijzigen, verlengen of het einde van het programma bepalen. Ook heeft de Beko WTV7742A1 een toerental van 1400 waardoor je was aardig droog uit de wasmachine komt. Daarnaast heeft de wasmachine een relatief kleine trommel van 7 kg. Dit betekent dat je minder was tegelijk kunt wassen. De Beko WTV7742A1 wasmachine is een innovatieve wasmachine met 15 verschillende vooringestelde programma’s. De wasmachine is eenvoudig te bedienen via een app en heeft handige functies zoals startuitstel. Met de ProSmart™ motor is het energiezuinig en duurzamer wassen, maar ook een stuk stiller. De SteamCure™-technologie zorgt ervoor dat je vlekken niet meer hoeft voor te behandelen. Met de Smart-home functie, HomeWhiz, kan je het wasproces vanuit je telefoon beheren. Daarnaast heeft de wasmachine een toerental van 1400 en een relatief kleine trommel van 7 kg. Dit betekent dat je minder was tegelijk kunt wassen en dat je was aardig droog uit de wasmachine komt. De afmetingen van de Beko WTV7742A1 zijn 84 x 60 x 55 cm (H x B x D). Met deze wasmachine van Beko haal je een innovatieve en energiezuinige wasmachine in huis met veel extra handige functies.

5. Samsung WW90T554AAW Wasmachine

De Samsung WW90T554AAW/S2 wasmachine is perfect voor mensen met een druk leven. Met een vulgewicht van 9 kg, 1400 toeren en energieklasse A, is deze wasmachine uiterst energiezuinig. Dankzij de handige AddWash-deur kun je snel en makkelijk wasgoed toevoegen terwijl het wasprogramma al bezig is. Ben je nog een sok vergeten? Geen probleem met AddWash. Je kunt zelfs later in het programma wasgoed toevoegen dat alleen gespoeld of gecentrifugeerd hoeft te worden. Met de Samsung WW90T554AAW/S2 AddWash heb je de voordelen van een krachtige wasmachine met de flexibiliteit om makkelijk extra wasgoed toe te voegen. De Samsung WW90T554AAW/S2 AddWash biedt ook extra reinigingskracht met stoomfunctie. Stoom helpt je kleding te reinigen door bacteriën en allergenen te doden en te verwijderen. Je kunt je kleding ook energiezuinig wassen met de EcoBubble-functie, waarmee je op lage temperaturen kunt wassen. Met deze slimme wasmachine krijg je professionele wasresultaten met minder energieverbruik. Of je nu een druk leven hebt of gewoon op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine, de Samsung WW90T554AAW/S2 AddWash is de perfecte keuze.

6. Bosch WAJ28001NL Serie 2 Wasmachine

Met de Bosch WAJ28001NL wasmachine kun je de wassnelheid verkorten met SpeedPerfect tot 66%. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van het superkorte 30 of zelfs 15 minuten programma. Daarnaast is er ook een startuitstel- of bijvulfunctie, waardoor je de was later kunt starten of als je de was vergeten bent, je deze toch kunt wassen. Het ActiveWater-systeem past het waterverbruik automatisch aan op basis van de belading. Dit systeem zorgt ervoor dat je alleen het water gebruikt dat je echt nodig hebt. Daarnaast is er ook een extra was- en spoelstopfunctie, waardoor je de was tussentijds kunt stoppen en op je gemak kunt uitladen. Deze Bosch WAJ28001NL wasmachine is daarom ideaal voor mensen met weinig tijd.

7. Everglades EVWM71402AG Wasmachine 7KG A Klasse Stoomfuncties Koolborstelloze Motor

De Everglades EVWM71402AG-Wasmachine is een krachtige wasmachine met een 7 kilogram aan vulgewicht. Het is een energiezuinig apparaat met A-klasse energie-efficiëntie en heeft een koolborstelloze motor, waardoor het minder energie verbruikt en stiller is dan andere wasmachines. Het heeft 15 verschillende programma’s om aan al uw wasbehoeften te voldoen, waaronder een kort programma voor als u snel kleding moet wassen en een stoomprogramma dat uw kleding gedurende de wasbeurt verzorgt. U kunt ook een tijdprogramma instellen, zodat uw was klaar is wanneer u thuiskomt. De wasmachine heeft ook een uitgestelde start- en stopfunctie, waarmee u de wascyclus kunt programmeren en de wasmachine zelfs kunt bedienen als u er niet bent. Bovendien beschikt het apparaat over een eindtijdindicator, zodat u precies weet wanneer uw was klaar is. De Everglades EVWM71402AG-Wasmachine is een ideale toevoeging aan elke huishouden.

8. Samsung WW90T656AHE AddWash 6000 serie Wasmachine

De Samsung WW90T656AHE/S2 wasmachine heeft een geruisloze en energiezuinige werking dankzij het VRT Plus systeem en de digital inverter motor. Met SmartThings app en AI Control kun je slimmer wassen. De trommel wordt automatisch gereinigd met het DrumClean+ programma. En als je was vergeten bent? Geen probleem met de innovatieve AddWash functie. Met deze functie kun je tijdens het programma wasgoed toevoegen. Het uitvoeren van een wasprogramma is hierdoor een koud kunstje. Het grote voordeel van de Samsung WW90T656AHE/S2 wasmachine is dat je met een gerust hart kan genieten van een stille en energiezuinige wasbeurt. Daarnaast is er een groot aantal mogelijkheden om je was zo optimaal mogelijk te doen. Zo kun je de wasmachine instellen op basis van je persoonlijke voorkeuren met de SmartThings app. Ook kun je middels AI Control je wasgoed laten schoonmaken op basis van het type stof waaruit het is gemaakt. Het DrumClean+ programma zorgt er voor dat de trommel regelmatig wordt gereinigd. En als je wasgoed vergeten bent, voeg je dit makkelijk toe met de AddWash functie.

9. Inventum VWM9001B Wasmachine - Nederlands

De Inventum VWM9001B wasmachine is ontworpen om het wassen zo makkelijk mogelijk te maken. De machine is voorzien van een digitale bediening met een duidelijk helder LCD-display, waarmee je de wasprogramma's en -temperaturen kunt instellen. Met de handige startuitstel-timer kies je wanneer je was begint. Daarnaast heeft de wasmachine een AquaStop-functie die voorkomt dat de machine lek water lekt. Daarnaast is de Inventum VWM9001B voorzien van een energiezuinig A+++ label, waardoor je geld bespaart op je energierekening. De Inventum VWM9001B wasmachine is een echt veelzijdig toestel. Het heeft een breed scala aan wasprogramma's, waaronder een handwasprogramma en een kortprogramma. Daarnaast heeft de machine een speciale optie voor het wassen van delicaat wasgoed. Deze optie voorkomt dat het wasgoed beschadigt. Met de speciale optie voor het wassen van kleurgoed voorkom je kleurverlies. Ook heeft de VWM9001B een speciale sportkledingprogramma, waarmee je sportkleding grondig maar zacht wordt gewassen. De Inventum VWM9001B wasmachine is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, energiezuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine. Met het grote vulgewicht van 9 kg is het ideaal voor gezinnen met 4 à 5 personen. De Wave Care-trommel beschermt je kleding en de veelzijdige wasprogramma's zorgen voor een perfecte wasbeurt. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaStop-functie en een startuitstel-timer. Kortom, de Inventum VWM9001B wasmachine biedt alles wat je nodig he.

10. AEG LR7384BB2 7000 serie ProSteam® Wasmachine NL/FR

De AEG LR7384BB2 wasmachine is de perfecte oplossing voor al je wasgoed. Met de Care trommel krijgen stoffen een zachtere wascyclus en met het hygiëneprogramma worden meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen verwijderd. Met PreciseWash wordt het energieverbruik en de instellingen aangepast aan het gewicht van de waslading en met Steam Refresh worden geurtjes gedood en kreuken verminderd. Voor extra frisheid kan je een aromatische stoomgeur van AEG toevoegen. Met het MixLoad 69 min programma krijg je optimale prestaties in 69 minuten. De wasmachine heeft een duurzame en energiezuinige EcoInverter motor die minder trillingen veroorzaakt en een lagere energieverbruik heeft. De trommel heeft een capaciteit van 8 kg waardoor je een grote hoeveelheid kleding kan wassen. De wasmachine biedt je een effectieve, hygiënische en energiezuinige wascyclus voor al je kledingstukken.

Ursula

Woonproducten, keukenapparaten, gereedschappen en accessoires voor in huis. Het zijn stuk voor stuk productcategorieën waar ik erg enthousiast van word. Dit geldt niet alleen voor mij, maar ook voor de andere specialisten die aan deze website werken. Samen met hen doe ik er alles aan om jou van de beste adviezen te voorzien. Alle producten die ik je aanraad, zou je ook in mijn woning terug kunnen vinden.

Ons laatste woord over wasmachine

Het is een uitdaging om de juiste wasmachine te vinden als je geen expert bent. Daarom is het verstandig om onze top 10 van wasmachine op te volgen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opties die er zijn en zoek je makkelijk de wasmachine die bij jouw prestatiebehoeftes past. Onze lijst biedt voor elk budget een kwaliteitsmachines, dus het is zeker de moeite waard om een wasmachine te zoeken die bij jou past. Ook als je nog vragen hebt over de wasmachines uit onze top 10 aanbevelingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het vinden van de wasmachine die bij jouw budget en verwachtingen past. Zodat je een goede investering doet in jouw nieuwe wasmachine en er geruime tijd mee vooruit kunt!

Veelgestelde vragen over wasmachine

Ja, je kunt deze wasmachine review blindelings vertrouwen. Ons team van specialisten heeft deze top 10 volledig naar eer en geweten samengesteld. Wij hebben hiervoor ons eigen onderzoek verricht en wij werken niet met andere merken samen. Daardoor zijn wij in staat om jou van 100% onafhankelijk advies te voorzien.

Dit hebben we gedaan om jou op de beste manier te informeren. Veel andere websites schieten hierbij tekort, waardoor wij besloten hebben dat wij dit een stuk beter kunnen. Met deze wasmachine test koop jij in ieder geval snel de beste wasmachine.

Voor onze selectie hebben wij naar het totaalplaatje gekeken. Binnen dit totaalplaatje horen onder meer de kwaliteit, de prijs, de samenstelling en de ervaringen van andere kopers.

3 tips voor het uitkiezen van de beste wasmachine

Bij het uitkiezen van een nieuwe wasmachine moet je niet over één nacht ijs. Het aanbod is namelijk divers, terwijl je deze aankoop waarschijnlijk ook niet dagelijks doet. Je moet er daarom even goed voor gaan zitten en een goede vergelijking voor jezelf maken. Volg daarvoor onderstaande 3 tips op:

Kijk goed naar de verschillen tussen de 10 wasmachine

Als je naar bovenstaande 10 beste wasmachine kijkt, zie je duidelijke verschillen naar voren komen. Het is belangrijk om deze verschillen te bekijken en deze af te stemmen op je eigen wensen. Dat is eigenlijk de enige manier om een keuze te maken tussen deze 10 beste wasmachine.

Kijk goed naar de kwaliteit per wasmachine

Voor een nieuwe wasmachine moet je vrij diep in de buidel tasten. Daar is op zich niks mis mee, maar je verwacht in dat geval uiteraard wel wat van de wasmachine. Het is daarom zaak om kritisch naar de kwaliteit per variant te kijken. De kwaliteit is bepalend voor de levensduur.

Zet je wensen goed op een rijtje

Het is uiteraard niet zonder reden dat je een nieuwe wasmachine wilt kopen. Nee, dit heeft ongetwijfeld te maken met een bepaald probleem waar je tegen aanloopt. Of dit heeft te maken met het feit dat je huidige wasmachine kapot gegaan is. Ongeacht wat de reden van aankoop precies is, is het heel belangrijk om je wensen op een rijtje te zetten.